Reunió al Ajuntament de Massalfassar
El dimecres passat, dia 15 de novembre, l’ajuntament de Massalfassar va fer una convocatòria de participació ciutadana per a debatre les característiques del carrer Major. Es plantejava el sentit únic o la doble via de circulació per al trànsit rodat. Tot i expressar l’equip de govern que la decisió final quedarà en mans dels experts, es volia escoltar als ciutadans per a conèixer la seua opinió.
Més enllà de la causa que va generar aquest debat, cal destacar l’exercici democràtic que es va posar en pràctica en aquella reunió. El veïnat, del tot plural i divers en quant a edat, interessos, ideologia, etc, va tindre un comportament exemplar. En general, es van exposar les idees, inquietuds i preferències respecte a les obres i les característiques que tindrà el carrer Major,es van generar noves idees i propostes que segurament milloraran el nostre poble.
Les idees més destacades de cara a la millora de les condicions generals del trànsit són:
  1. 1.- Resoldre el més aviat possible la situació del carrer Príncep d’Astúries, facilitant el trànsit dels vianants.
  2. 2.- Fer carrers d’única direcció, en la major part dels casos.
  3. 3.- Al carrer La Mar, estudiar la possibilitat llevar els cossiols.
  4. 4.- Intentar fer voreres amples que donen la possibilitat de plantar arbres que donen ombra.
Aquesta reunió i la participació popular, fins ara ben poc freqüent, ens referma en la idea que la política del nostre poble és cosa de tothom. I ens ensenya que els ciutadans i ciutadanes de Massalfassar tenen veu legítima i útil per a generar millores per al conjunt de la ciutadania.

 

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 
 

Ayuntamiento

Turismo