La Platja de Massalfassar millora exponencialment la seua qualitat.

L’Ajuntament de Massalfassar, en un exercici de conscienciació del medi ambient, ha realitzat una inversió que ha resultat fonamental per a poder gaudir d’una platja amb unes condicions immillorables.

 

Cal recordar que l’any passat amb el Ministeri de Costes va recepcionar les obres realitzades en la platja.

 

Tornant a l’actualitat, el resultat de les obres de canalització i separació de les aigües fecals i pluvials, realitzades a l’Avinguda Blasco Ibáñez, ha fet que acabe l’abocament de residus a la mar, i com a conseqüència ha augmentat de manera excel·lent la bona qualitat de l’aigua, com no ocorria en molts anys.

A més, s’ha establit una vigilància i una brigada de neteja setmanal que ha aconseguit alliberar de residus de tot tipus, aquest espai natural d’oci.

Actua també, l’empresa de jardineria i els set treballadors contractats amb el SEPE i comptem amb una brigada de maquinària especial durant totes les campanyes de l’any, contractada amb la Diputació de València.

 

Al mateix temps, s’han instal·lat papereres per a residus sòlids, un contenidor d’escombraires i urinaris públics, amb la finalitat que totes les persones que acudisquen a la zona, també aporten la seua col·laboració i deixar així un espai net i respectuós amb el medi ambient, on fer més agradable la convivència de tots i totes.

 

Continuem fent un poble millor.

____________________________________________________________________________________________________________________

 

S’adjunta un document per part de la Regidoria d’Agricultura, Sanitat, Medi Ambient, Parcs i Jardins amb tot els detalls de les tasques realitzades a la platja.

 

S’adjunta l’analítica realitzada per la Conselleria la setmana del 16 al 22 de juliol de 2018.

 

S’adjunta informe setmanal d’anàlisi i inspecció de qualitat de les platges del 30 de juliol al 5 d’agost de 2018.

 

Les fotografies realitzades a la platja el 26 de juliol de 2018 estaràn disponibles a la nostra pàgina de facebook: @ajtmassalfassar

 

INFORMES DISPONIBLES PER A LA CIUTADANIA

 

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 

Ayuntamiento

Turismo