Pla d'igualtat de l'Ajuntament de Massalfassar

Pla d'igualtat de l'Ajuntament de Massalfassar

 

 

 

 

L'Ajuntament de Massalfassar ha adquirit el compromís de millorar les condicions d'igualtat entre dones i homes, per açò h aconcretat un pla d'acció aprovant el I Pla d'Igualtat de l'Ajuntament de Massalfassar.

 

L'Ajuntament ha atés la convocatòria de la Diputació Provincial de València per a la concesió de subvencions a ajuntaments de fins a 30.000 habitants destinades a dur a terme tallers per al compliment del principi d'igualtat entre dones i homes, en els municipis de la provincía de València durant l'any 2018.

 

Per açò s'està duent a terme la implementació del Pla Municipal d'Igualtat. En 2016 la Mancomunitat de l'Horta Nord i 6 dels seus municipis integrants, entre els quals es troba Massalfassar, van decidir dur a terme la redacció d'un Pla d'Igualtat en la seua fase interna de Recursos Humans, amb l'objectiu d'avançar junts en la incorporació de la perspectiva de gènere i la cultura de la Igualtat d'Oportunitats entre Dones i Homes en els seus respectius ens locals.

 

Els objectius específicis d'aquesta implementació són:

--Realitzar activitats formatives per a promoure la incorpo

ració de la cultura de la igualtat en el consistori i avançar en l'estratègia de la transversalitat de gènere.

--Realitzar treballs tècnics dirigits a conèixer  les situacions i necessitats de determinats col·lectius de la plantilla, i proposar actuacions concretes per a millorar les condicions d'accés, promoció, formació i concicliació de la mateixa.

--Assessorament en l'adaptació de determinades circumstàncies tendents a la superació dels possibles biaixos de gènere que es detecten.

 

 

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 

Ayuntamiento

Turismo