Pactem Nord presenta l'anàlisi territorial de l'Horta Nord i l'espot 'El model que volem'.

El Consorci del Pacte Territorial per a la Creació d'Ocupació PACTEM NORD ha presentat el 2 de març en l'ajuntament de Meliana l’“Anàlisi Territorial de l´Horta Nord” que l'entitat ha realitzat en el marc del programa “Avalem Territori” del SERVEF i amb la col·laboració tècnica de la Universitat de València i dels professionals de la Xarxa de Pactem Nord.

A l'acte van assistir Rocío Briones, Directora General d'Ocupació i Formació del SERVEF; Rafa García, president del Consorci Pactem Nord i alcalde de Burjassot; i Josep Riera, alcalde de Meliana. En el mateix acte es va presentar l'espot “El model que volem” com a part d'una campanya de sensibilització i comunicació promoguda pel Consorci Pactem Nord i la Fundació CV del Pacte per l’Ocupació a la Ciutat de València. Aquesta col·laboració entre pactes territorials d'ocupació suposa un pas avant en la vertebració del territori i en la coordinació d'iniciatives en matèria d'ocupació.

La campanya planteja la presa de consciència de la importància de readaptar les condicions de treball per a facilitar tant la conciliació de la vida personal amb la vida laboral, com el desenvolupament d'una trajectòria vital, laboral i empresarial, digna i compromesa.
A risc de simplificar a l'excés la complexa realitat actual de l'Horta Nord, oferim en les següents línies un resum de les conclusions extretes d'aquesta Anàlisi territorial de l'Horta Nord.

Al següent enllaç es pot llegir un resum de les conclusions extretes de l'anàlisi territorial de l'Horta Nord.

Enllaç a l'espot: ''El model que volem''

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 
 

Ayuntamiento

Turismo