Certificats digitals ACCV - Punt de Registre d'Usuari
Servicios de Certificación Electrónica de la Autoridad de Certificación de la Comunidad Valenciana

La Autoritat de Certificació de la Comunitat Valenciana (ACCV) és l'Ens Prestador de Serveis de Certificació Electrònica de la Comunitat Valenciana, constituït mitjançant la Llei 14/2005, de 23 de desembre, de La Generalitat.

La ACCV proporciona als ciutadans, les empreses i les Administracions Públiques els mecanismes d'identificació telemàtica segura en els tràmits administratius a través d'Internet: els certificats digitals i les tecnologies associades.

Els certificats emesos i la resta de serveis que la ACCV presta s'ajusten a l'establit en la Llei 59/2003, de 19 de desembre, de signatura electrònica, per la qual cosa la ACCV gaudeix d'ampli reconeixement en totes les Administracions Públiques. A més, amb els certificats digitals reconeguts expedits per la ACCV es pot generar signatura electrònica reconeguda, que és equivalent a la manuscrita.

Serveis asociats

L'Administració General de l'Estat i la ACCV han col·laborat estretament per a fer possible l'accés als seus serveis a ciutadans i Administracions Públiques utilitzant els certificats digitals de la ACCV. L'exemple més representatiu és la possibilitat d'accedir a l'Oficina Virtual de la AEAT i realitzar tots els tràmits disponibles, entre ells, la presentació telemàtica de la declaració de la renda.

Altres exemples són:
Els tràmits de l'Oficina Virtual de la Tresoreria General de la Seguretat Social, per exemple la consulta de la vida laboral , de l'I.R.P.F. per prestació, la sol·licitud de domiciliació en compte, la situació de cotització, etc.
Els serveis de consulta i certificació de dades cadastrals de l'Oficina Virtual de la Direcció general del Cadastre.
El Registre Telemàtic del Ministeri de Foment.
MUFACE Directe.

Més informació: Autoritat de Certificació de la Comunitat Valenciana.

HORARI DEL PRU DE MASSALFASSAR

Matins: de dilluns a divendres de 8:30h a 14:30h
Veprades: dilluns de 14:30h a 17:00:h

 

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 

Ayuntamiento

Turismo