Ban en el Mòbil

Ban en el mòbil

L'ajuntament de Massalfassar ha posat en marxa un nou servei municipal d'informació mitjançant l'aplicació mòbil Whatsapp. Amb aquest mitjà es pretén facilitar a la ciutadania l'accés a la informació d'interès i actualitat relativa a la localitat.

Mitjançant l'aquest servei es podrà rebre informació dels serveis públics, els cursets, bans, convocatòries i informació general que des de l'ajuntament es considere rellevant per a la ciutadania. No es tracta d'un grup de Whatsapp pel que no és possible utilitzar-ho per a comunicar amb l'Ajuntament queixes, suggeriments... per a açò hi ha altres mitjans.

 

Com activar-nos?

1.- Agrega el número de telèfon 674 76 23 98 a la teua agenda de contactes del telèfon mòbil i posa-li un nom, per exemple: Ban Massalfassar.

2.- Envia un correu amb el teu nom complet i el telèfon on desitges rebre els whatsapps a l'adreça de correu electrònic bando@massalfassar.es amb l'assumpte "Alta Whatsapp".

3.- Rebràs el missatge de confirmació quan es tramite la teua alta en la llista de difusió.

4.- Tingues en compte que no s'atendrà ni es contestarà cap missatge rebut. El Servei de Bàndol és unidireccional, de l'Ajuntament cap a l'usuari.

5.- El Bàndol Whatsapp utilitza la funció "Llista de difusió" pel que no hi haurà possibilitat d'interactuar entre els membres de la llista.

6.- Tindràs la possibilitat de donar-te de baixa amb un missatge de Whatsapp o enviant un correu a bando@massalfassar.es amb la paraula "Baixa".

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 

Ayuntamiento

Turismo