Pactem Nord

 

 

 

PÀGINA WEB PACTEM NORD

El Consorci Pactem Nord

El Consorci del Pacte Territorial per a la Creació d'Ocupació PACTEM NORD és un organisme públic creat a l'octubre de 2001 per a la gestió del Pacte Territorial per a la Creació d'Ocupació PACTEM-NORD. El marc d'actuació és la comarca de l´Horta Nord.

El Consorci aconseguix una representació poblacional de 224.164 habitants i està format per ajuntaments de la comarca, els sindicats UGT, CCOO, ÚS i les associacions empresarials ASIVALCO, AUPIM i AEMON.

Objectius del Consorci

Conéixer la realitat social i econòmica dels municipis firmants, la situació i tendències del mercat de treball, les noves oportunitats per a la creació d'ocupació, les carències i necessitats per a la creació i el desenrotllament de les empreses i les millors pràctiques per a la inserció laboral dels col·lectius més desfavorits.

Coordinar les diverses polítiques i programes de formació i promoció de l'ocupació de les entitats firmants per a millorar l'eficiència i afavorir la sinergia dels recursos públics i privats a ells destinats. 

Dissenyar, planificar i posar en marxa tot tipus d'accions, programes i projectes conjunts dirigits a la creació d'ocupació, a la inserció laboral de les persones desocupades, al foment de la iniciativa empresarial i al desenrotllament de les xicotetes i mitjanes empreses dels municipis afectats.

Compartir metodologies d'intervenció, experiències i recursos per a la creació d'ocupació, així com la informació disponible sobre els sectors econòmics i el mercat de treball.

Generar noves ocupacions i consolidar els existents per mitjà de la millora de la qualitat de l'ocupació i l'estabilitat laboral.

 

 

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 
 

Ayuntamiento

Turismo