Hisenda

Salutació del Regidor d'Hisenda, Joventut, Esports, Contractació i Comerç

 

http://www.massalfassar.es/sites/massalfassar.portalesmunicipales.es/files/imagenes/Joan.png

 

Estimats veïns i veïnes:

Sóc V. Joan Morant Mayor, primer Tinent d’Alcalde de l’Ajuntament de Massalfassar i regidor d’Hisenda, Joventut, Esports, Contractació i Comerç.

A continuació m’agradaria contar-vos, breument, les intencions i pretensions d’aquest regidor, i les actuacions que vull dur a terme. Intentaré comunicar-vos, via web, les actuacions realitzades.

Si teniu qualsevol dubte, suggeriment o idea, estaria encantat d’escoltar-vos. Em podeu trobar, en l’Ajuntament, els dilluns, de 11.30 a 15.00 hores, els dimecres, de 12.30 a 15.00 hores i els dijous, de 11.30 a 15.00 hores. També podeu contactar amb mi, via mail: mjbares@hotmail.com

        La principal tasca de la regidoria d’Economia, Hisenda i Comerç és l’elaboració, execució i control del Pressupost de l’Ajuntament de Massalfassar.

        En aquesta pàgina es publicaran els pressupostos de l’Ajuntament, una vegada estiguen aprovats pel Ple, així com informació permanent sobre la gestió econòmica.

Altra tasca, no menys important, és la promoció de l’activitat econòmica local, en col·laboració amb els comerciants de Massalfassar. La voluntat de l'equip de govern i d'aquest regidor, en particular, és intentar, tenint en compte la grandària i reduïda població del nostre poble, potenciar el comerç local i de proximitat. Sabem de la dificultat que això suposa donat que Massalfassar es troba en mig de dos grans superfícies comercials, el Manar i el Polígon de Museros.  

Espere, que amb el treball i l’esforç de tots, puguem aconseguir els objectius que ens hem marcat.

A la vostra disposició,
Cordialment,

 

V. Joan Morant Mayor

Regidor d'Hisenda, Joventut, Esports, Contractació i Comerç.

 

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 

Ayuntamiento

Turismo