Comunicació web

Salutació de la Regidora d'Educació, Cultura, Normalització Lingüística i Comunicació web

 

 

L'educació i la cultura són unes de les apostes més fermes de l'Ajuntament de Massalfassar, perquè juguen un paper fonamental en el benestar de la comunitat i la qualitat de vida dels seus veïns i veïnes. L'educació i la cultura són eines per a construir el futur i avançar cap a una societat més oberta, més plural i més justa, on totes les persones tinguen les mateixes oportunitats.

 

Per això, parlar d'educació i de cultura és parlar d'un col·lectiu molt ampli: xiquetes i xiquets, joves, adolescents, pares i mares, mestres, etc... Tots estem cridats a fer del nostre poble una gran comunitat educativa i dels nostres centres educatius un nexe d'unió per al desenvolupament d'actituds i valors.

 

El valor del treball, de la feina ben feta, de l'esforç, de la dedicació i de la responsabilitat són els eixos que impulsen la tasca que duem a terme des de la regidoria i que volem compartir amb tota la comunitat educativa i amb totes les associacions del poble. Entenem la nostra tasca com una tasca oberta i participativa, on la veu de tots i cadascun dels veïns ha de ser escoltada i valorada. I amb este objectiu en ment caminarem per millorar l'oferta cultural del poble de Massalfassar i la qualitat dels seus serveis educatius.

 

Empar Duet Castelló

Regidora d'Educació, Cultura, Normalització Lingüística i Comunicació Web.

 

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 
 

Ayuntamiento

Turismo