Aules de suport informàtic per a l'ocupació

Què és?

L'aula de suport informàtic és un lloc obert i gratuït on la ciutadania de l'Horta Nord pot millorar els seus coneixements informàtics bàsics per a la cerca un treball i realitzar a més altres gestions relacionades amb l'ocupació.

Aquest progecto està impulsat pel Consorci Pactem Nord en col·laboració amb els ajuntaments consorciats i el suport del SERVEF.

Cada aula està gestionada per un tècnic/a de Pactem Nord que ajuda als usuaris/as en qualsevol dubte relacionat amb tràmits online sobre ocupació.


Què ofereix?

Les gestions que es poden realitzar en aquest servei innovador són aquelles relacionades amb l'ocupació i les noves tecnologies.

En aquest tipus de tràmits també s'inclouen els relacionats amb la utilització de certificats digitals i DNI electrònic per a l'obtenció de documents i realització d'accions bàsiques. A més s'oferirà orientació sobre aplicacions de mòbil per a la cerca d'ocupació.

En cada aula es troba un/a professional de Pactem Nord que assessorarà individualment a les persones que utilitzen aquest servei.

Tallers temàtics

A més del servei d'aguda en qüestions relacionades amb l'ocupació i les noves tecnologies, el personal tècnic de cada aula oferirà una sèrie de tallers temàtics vinculats amb l'ocupació i el món 2.0.

Cadascun d'aquests tallers tindrà una durada de 2,5 hores i es duran a terme en els sis municipis de l'Horta Nord que acullen aquest projecte. Aquesta formació específica es realitzarà de 9:30 a 12:00 hores. Pots consultar el calendari en la mateixa pàgina web d'inscripció i en les aules.

Tallers de noves tecnologies per a l'ocupació

Introducció a la informàtica

Per a les persones que mai facen utilitzat un ordinador i ho necessiten per a cercar ocupació.

Currículum i correu electrònic per a la cerca d'ocupació

Amb l'objectiu de saber redactar un CV g enviar-ho per correu electrònic.

Cerca d'ocupació en Internet i xarxes socials

Per a saber cercar ocupació a través d'Internet i les xarxes socials.

Gestions en línia per a l'ocupació

Per a les persones que vulguen realitzar gestions d'ocupació en línia.

Estratègies innovadores en la cerca d'ocupació

Coneix noves eines per a presentar candidatures de forma innovadora.

Com Inscriure's?

Aquest servei es troba oberta a tots els municipis consorciats de l'Horta Nord: Albalat dels Sorells, Alboraia, Alfara del Patriarca, Almàssera, Bonrepòs i Mirambell, Burjassot, El Puig de Santa Maria, Emperador, Foios, Godella, la Pobla de Farnals, Massalfassar, Massamagrell, Meliana, Montcada, Museros, Puçol, Rafelbunyol, Rocafort, Tavernes Blanques i Vinalesa.

La inscripció en les aules es pot realitzar a través de qualsevol agència d'ocupació de l'Horta Nord i personalment en les aules.

Per a inscriure's en els tallers temàtics contacta amb la teua agència d'ocupació local o sol·licita-ho mitjançant el següent enllaç:

http://www.consorci.info/tablon-anuncios.html

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 

Ayuntamiento

Turismo